Siirry pääsisältöön

Hyvää huomenta!



Siis tiättekö kuinka hienoo on tulla kotiin kun meidän iso tanskandoggineito ei ole tuhonnut mitään!!
Neiti melkein 6v ja nytkö se on jo ymmärtänyt ettei oo mittää hättää jos ollaan hetki pois. Hän ei myöskään saanut slaakia, ajatuksesta että joutuu jäämään sisälle kun lähdemme pois kotoa. Ennen hän on alkanut täriseen ja läähättämään siinä vaiheessa kun aletaan pukemaan vaatteita, jos tietää ettei oo pääsemässä ulos siksiaikaa. Kesät, loppukeväät ja alkusyksyt on helpompia kun voi jättää pihalle siksiaikaa kun ollaan poissa kotoa. (Mikä tosin on aika harvinaista ;D )


Mikään ei ole muuttunut, mutta onko neiti vanhentunut?
Lisäksi hänestä on tullut kovin huomionkipeä, märkiä pusuja lentelee vähän väliä.
Kyllä se vielä ulkona huutaa jos lähdemme vaunukävelylle ilman häntä, mutta edistystä kuitenkin <3

Isäntä mr. Sherlock löysi mun puhelimen. Melkein viikon oli taas hukan teillä! Tällä kertaa se löytyi kuulemma patterin välistä. En ollut osannut sieltä katsoo.. . . . . . Eli en voi syyttää edes Esikkoa, vaan ite olin jättänyt sen verran reunalle pöydälle että pääsi putoamaan.

Tällä viikolla rikoin taas lasin... Sirpaleet tietää onnea.
ja Pesin koneellisen pyykkiä, niin että kyytiläisenä oli yksi Liberon vaippa. . .
En koskenut päivään siihen myttyyn, kun en tiennyt mistä olisin sen siivoamisen aloittanut.
Nukuin avatun suklaalevyn päällä...
Teemuki sisältöineen kaatui tietokoneen viereen ja alle ja tarvittiin hiustenkuivaajaa.... .. . 
Kannoin nukkuvan lapsen sisälle autosta, niin että jäi portti auki.
Pippuri eikä koira kuitenkaan käyttäneet tilaisuutta hyväkseen vaan ihana Pippuri oli vaan sulkemassa porttia kun juoksin ulos katsomaan kumpi karkasi. <3

Lisäksi sain hirvittävän allergiareaktion kasvoihin, joko hernekeitosta ja porkkanakakusta... En tiedä kummasta, mutta aivan jäätävä oli taas pari päivää!

Meillä ei olla juotu kohta viikkoon pisaraakaan maitoa. Maitotuotteita kyllä käytetty, mutta maitomaidosta on pidetty taukoa. Ruoka maistuu paremmin, uni maistuu paremmin, vatsan pehmennyslääkkeitä ei ole lapset tarvinneet.
Pikkuhiljaa voidaan ottaa takaisin osaan ruokailuista, kun ollaan ensin "unohdettu" kunnolla se, että sitä juotais joka välissä.

Viimeviikko oli hyvin sosiaalinen. :)
Käytiin kerhossa, kummitytön synttäreillä, siskoni vietti aikaa meillä, serkku kävi kylässä, ystävä kävi kylässä, toisen ystävän ja hänen perheensä näin kans pitkästä aikaa ja saatiin vaihtaa kuulumisia. Kolmannen ystävän kanssa tehtiin eilisilta töitä hauskan, ihanan, asian eteen joista laitan kuvia lähiaikoina. Sain myös kuvata yhden valloittavan puolivuotiaan. Käytiin eilen Tampereella ostamassa lapsille ulkovaatteita, facen nettikirpulla tein kaupat ja poikettiin myös lastenvaatekirpulla Ylöjärvellä.
Löysin tytölle haalarin kolmella eurolla! Ei se nätti ole, mutta käyttökelpoinen. Pääsee kierimään mutakasoihin :) Sitten kengät 13e, olivat likaiset ja koirankarvoissa, mutta tarve oli nyt heti niin otin kuitenkin! Meillä ne likastuu samanlailla alta aikayksikön.

No näillä eväillä lähdetään uuteen viikkoon!
Pippuri meni eilen päikkäreille viideltä kun lähdin askartelemaan ja kun tulin takaisin puol kasi niin hän nukkui vieläkin. Hän olikin jo yöunilla, koska Esikko oli herättänyt aamulla 5:15. Siirsin tytön sisälle ja hän nukkui kuitenkin aamuun asti parilla vesipullollisella. Ajattelin jo, onko aivan nälissään kun yöllä herää, mutta hyvin meni. Aamusta mentiin sit vaan suorilta ruokapöytään! :)

Hyvää alkavaa viikkoa myös teille lukijoille <3
vanha kuva kesältä. Pikkuserkukset leikkipuistossa <3 Ikäeroa alle 4kk.

Ideaparkin Fun Parkin juna. Esikko ei muusta puhuiskaan. Tämän kyydissä mennään ainakin se 10x kun tuolla käydään.
Tein taas mietintöjä, onko leluja liikaa.. Tästä kuvasta kovimmassa käytössä on ollut tuo Novellepullo+korkki

Tästä kuvasta kovimmassa käytössä on ollut tuo kindermunasta tullut keltainen muna....


Tästä kuvasta käytössä ollut possu, kilpikonna ja junan vaunu..

Niissä hetkissä kun kaadan sen teemukin/tiputan lasin/pesen vaipatkin pesukoneessa/hukkaan puhelimeni, voin palata katselemaan näitä eilen löydettyjä todistuksia ja lohduttaa itteeni ja vakuutella itselleni että... "Vaikka oon sählä, en mä oo tyhmä" :D

Olin kotihoidon työharjoittelussa Nekalassa. Siellä oli sellainen yli 80v. pappa joka halus ottaa minusta kuvan. Seuraavalla kerralla kun menin vierailulle, hän anto mulle mm. nämä kuvat. :D Hän tykkäs kuvanmuokkausohjelmastaan. . . . Vihreää luomiväriä ja punaista huulipunaa, cowgirl.. TAITAVA TÄYTYY SANOA :D mulla oli aika hauskaa kun nämä näin ekaa kertaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raastan juustohöylällä sipulia leivän päälle??! siis hetkone??!

Tähän tilanteeseen havahduin. "Mitäs mä oikein teen??! " Olin reilu kaks vuotta sitte kokenut tämän saman "Mitäs mä oikein teen??!" fiiliksen, kun menin jääkaapille ja join kolme lasillista maitoa siltä seisomalta. Johan nyt. Voisko olla... Eihän ne oo viä myöhässä. Maanantaina alkaa. Eiku hetkonen. Katotaas kalenterista. Eiku ne piti alkaakin jo kaks päivää sitten. Sanon Isännälle. Ei se usko. Enhän mä oo superhedelmä. 18-vuotiaana makasin potilaspedillä yli 50-vuotiaan miesgynen tutkiessa paikkoja. Hän totesi, että sulla on kysta, iso hyvänlaatuinen kasvain oikeassa munasarjassa. Se voi itsekseen sieltä poksahtaa, se tekee tosi kipeetä ja soitat sitten tarvittaessa ambulanssia....  Ja sulla on myös monirakkulaiset munasarjat, PCO,  eli lapsia et tule todennäköisesti ainakaan luonnollisesti saamaan. ahaa, okei, kiitos tiedosta.... . . . . . . . Mä en saa lapsia ehkä ikinä. Jes. 4 vuotta tässä ajatuksessa. Isännälle oli aika vaikeaa myöntää suhteen alus

ke-la

"PIPPURI EI SAA KIUSATA ESIKKOA!" "TILITTÄÄ TÄSTÄ" (silittää tästä) vastaa Pippuri. Juu just niinhän se olikin, kas kun kukaan muu ei huomannu. Nuo majakka ja perävaunu. Niin suloisia silloin kun leikkivät sulassa sovussa. Ja silloin kun eivät. Maailman raivostuttavin pariskunta. Tämä äiti ei kerkiä laskeen kymmeneen kun menen selvittämään. Pippuri kiusaa tahallaan. Esikko vastaa fyysisesti. Kuukausi takaperin löytyi jo hampaanjälkiä molemmilta. No ei sillä. Tämä on hyvä, mutta kova koulu. Muistan isoveljeni kiristyslauseen lapsuudesta: "sä joko haet tai sä itket ja haet" esim. lihapiirakan jääkaapista :D Useimmiten hain ilman itkua. Yritin mielistellä kovin isoveljeäni, hain toveruutta ja hyväksyntää. Milloin olin harjoituskappaleena niskalenkkiä harjoiteltaessa, milloin mönkijän perässä pulkassa istumassa, milloin tekemässä "mahaplätsejä" järvenkylässä.. Kunhan vaan veli huomas. Kerran hyppäsin "selkäplätsin" niin että

kirpiää pakkausaamua.

Huomenta! Hermot oli kireellä taas tänäkin aamuna.  Vaikka aamu oli kaikinpuolin onnistunut ja onnellinen. Ensimmäinen suuri ilo oli, kun isäntä ja minä, molemmat, yhdessä, nousimme lasten kanssa, eikä vaan toinen. Siivottiinkin yhdessä. Mukavampi aloittaa päivä kun siivotaan yhdessä eilisen sotkuja. Joita ei siivota ikinä illalla. Olen nauttinut näistä pakkasaamuista. Ihanan raikasta. Ihossa se vaan näkyy heti. Kuivaa ja koppuraa ja halkeilee ja kaikki mitä joka vuosi ekoilla pakkasilla. Ja kaikilla pakkasilla ;D Ajattelin, että otan nyt oikein tälläisen rauhallisen kynttilöitä+rentoutusmusiikkia+kuppi kuumaa teetä+eilistä makaroonisalaattia-tunnelman ja täytän samalla tiskikoneen. Ja otinkin. Kaupanpäällisenä sain Pippurin kiljumaan viereen "anna, äiti, anna, äiti, anna", kun hän halusi tietokoneen itsellensä josta rentoutusmusiikki kuului. Sitten karkaan vessaan, vaivihkaa, suljen tosi hiljaa oven. 30 sekuntia ja Pippuri hakkaa ovea ja huutaa äiti avaa, äiti avaa,