Siirry pääsisältöön

Johan oli kuukausi ja viikkoPÄIKYN ALOITUS, MUSTELMA JA UNIRYTMI
heti kipeenä
kuivausrumpu rikki, pesukonekin?
CANCER
VIIMEINEN TURVAKÖYSI JA IRTISANOUTUMINEN
talkoohenki
ISOIN RIITA 11 VUOTEEN
TALON TYHJÄYS JA VUOKRAEMÄNNÄN TITTELI
LIISTERIPURKKI JA RUUVIMEISSELI
HILJENTYMINEN
POLIISIN PUHUTTELUSSA telefoonin takia plus se kameran välähdys.
HERNE TISSISSÄ
hääpuku keittiön pöydällä
mun juttu valmennus
mary kay
talkoohenki
mä oon väsymyksessäni laiminlyönyt paljon ystävyyssuhteita
vertaistukiryhmä, tukiperhe, treffit/leffa/puoleenpäiväänastipötkötellen
napanuorankatkaisun helppous tästä eteenpäin
saikuttomat päivät
päivähoito maissimaanantai.


HERNE TISSISSÄ
Onko se sama kuin silloin 8 vuotta sitten? Vai onko tää joku uus tuttavuus. Mulla on kaks ja puol viikkoa aikaa ennen lääkärikäyntiä.
Oonhan mä käyny kaikki vaihtoehdot läpi, luonnollisesti google ja pahimmasta pienimpään vaarattomampaan pahaan. Mä nautin tästä kaksviikkosesta jokatapauksessa, jos sitä ei pysty ultraamaan sillä kerralla, ajatukset siirtyy, tieto siirtyy. 8 vuotta sitten vaaraton eikä mitään. Toivon että tälläkin kertaa.
KOIRA PURKAA TALOA


UURNASTA KANSI HALKI

Musiikki on mulle elinehto.

Niin kauan kun mä meen sitä asiaa pakoon, voin pahoin.
Olin syksyllä muutaman päivän sängynpohjalla. Niin että jouduin pyytämään apua lastenhoitoon. Joku tauti jylläs. Siinä kerkis kelaileen.
Mikä mulla jäis kesken?
Äitiys ja musa.
Oon tullut siihen tulokseen mummuni 92v kanssa puhuessani,että äitiys jää aina kesken. Ei siihen hetkeen ole koskaan valmis, että joutuu lähtemään. Ja se lohduttaa mua, että koskaan ei olisi siihen hetkeen oikeaa hetkeä.

Ja sit tuli paniikki omasta musasta. Miks mä haudon niitä sanoja ja säveliä itelläni. En tallenna niitä lapsilleni, en tallenna niitä ihmisille, jotka voisivat saada niistä jotain. Voimasanoja, tunnetiloja joihin ei muuten pääse niin helposti käsiksi.
Mulle musa on elinehto. Itken usein livekeikoilla, se koskettaa mua niin kovasti. Ne äänet. Se energia. Ja ihmisten hymyt.
Miks en anna omista lauluistani tuollaista fiilistä, odotanko että olisin joskus virheetön vai mikä ihme?
Eihän kukaan ole virheetön. En odota sitä muiltakaan, miksi odottaisin sitä itseltäni?

Mun unelmatyöpäivä ja pelkkää ajatuksen juoksua.


meidän lapsi on erityinen niin kauan kun sitä ei myönnetä ja hyväksytä, tunnen olevani yksin.
"Luca istuu papan haudalla" Haudalla sana. Pappa. Kuka olikaan pappa?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutetaanko Ikaalisiin?

Taysin neurologian osaston viikko takana! Neljänä päivänä ajeltiin, saatiin perjantai vapaaksi, kun kotiutus tehtiinkin jo torstaina. Oli vaan puolet pidempi päivä sillon torstaina. Hirvittävän kuluttavia päiviä jotenkin, vaikka mukavia ovatkin. Siinä ollaan kuitenkin niin jotenkin siinä asian ytimessä ja tietenkin kartoitetaan niitä haasteita, että tuntuu että takki on ihan tyhjä jokaisen päivän jälkeen, vaikka kaikki olikin jo tänä vuonna tuttua juttua. Lippualappua täytettäväksi, hakemuksia kelaan. Sanoin, että haluaisin olla jo asiantuntija tässä autisminkirjossa, mutta aivan lapsenkengissä tämä opettelu vielä <3 (Tulevat kolmekybäset on vielä siinä vaiheessa, että toisille on vielä kutsutkin laittamatta! ) Jos joku on nyt varmaa, niin se, että Esikon koulupolku ei ole Hämeenkyrössä vaan Ikaalisissa. Siellä koulussa on kuulemma muitakin autisminkirjolaisia. Haluan käydä kaikki mahdollisuudet läpi... Muutetaanko perheenä Ikaalisiin ja rakennetaan meille arki si

ke-la

"PIPPURI EI SAA KIUSATA ESIKKOA!" "TILITTÄÄ TÄSTÄ" (silittää tästä) vastaa Pippuri. Juu just niinhän se olikin, kas kun kukaan muu ei huomannu. Nuo majakka ja perävaunu. Niin suloisia silloin kun leikkivät sulassa sovussa. Ja silloin kun eivät. Maailman raivostuttavin pariskunta. Tämä äiti ei kerkiä laskeen kymmeneen kun menen selvittämään. Pippuri kiusaa tahallaan. Esikko vastaa fyysisesti. Kuukausi takaperin löytyi jo hampaanjälkiä molemmilta. No ei sillä. Tämä on hyvä, mutta kova koulu. Muistan isoveljeni kiristyslauseen lapsuudesta: "sä joko haet tai sä itket ja haet" esim. lihapiirakan jääkaapista :D Useimmiten hain ilman itkua. Yritin mielistellä kovin isoveljeäni, hain toveruutta ja hyväksyntää. Milloin olin harjoituskappaleena niskalenkkiä harjoiteltaessa, milloin mönkijän perässä pulkassa istumassa, milloin tekemässä "mahaplätsejä" järvenkylässä.. Kunhan vaan veli huomas. Kerran hyppäsin "selkäplätsin" niin että

"Mä oon pilannu KAUNIIN lapseni"

Hei <3 Tämä on sellainen teksti, minkä julkaisemista olen miettinyt pitkään. Ja aina siirtänyt. Koska mietin, voiko tästä olla vahinkoa meidän perheelle. Tämän vuoden alussa Esikko oli neuvolassa, ylimääräisessä 3,5v neuvolassa, koska 3v neuvolassa ei halunnut tehdä suurinta osaa annetuista tehtävistä ja halusi vaan kotiin. Terveydenhoitajan kanssa sovittiin silloin että yritetään puolen vuoden päästä uudelleen. Tällä 3,5v neuvolakäynnillä Esikko teki melkein kaikki tehtävät mitä pyydettiin. Keskustelimme peloista, joita Esikolla on. Hän ei mm.halunnut mennä mihinkään sellaisiin paikkoihin, joihin hän ei halunnut mennä ja se oli niin. Piste. Muuten reaktio oli voimakas. Todella voimakas. Lopuksi terveydenhoitaja sanoi, että haluaisi tehdä lähetteen psykologille. Syyt; keskittymättömyys, levottomuus ja kehityksen tukeminen. Mun pieni maailmani murtui sinä päivänä. Mun seuralaiseksi kolmeksi kuukaudeksi tuli lause: "Mä oon pilannu KAUNIIN lapseni." Aina sen Kauniin,