Siirry pääsisältöön

SAATTAA TULLA SITÄ JA TÄTÄ.

Ai että mua alkoi ottaan aivoon. Särkeen ohimoita, kun näin facessa jonkun uuden linkin.
Meni jotenkin näin: "kaupan marjasoseista saattaa tulla diabetesta."

En ymmärrä mikä tämä kiroiluntarpeeni takana on... Tekis mieli nimittäin heittää tähänkin väliin tähtiä.

Kiusaajilla on takanaan aina joku oma henkilökohtainen helvett*
Mullakin on joku tämän kiroiluntarpeeni takana ja yritän selvittää sitä. :D

Esikoisen kohdalla noudatin aikani viisaampien neuvoja. Ja tunsin itseni maailman paskimmaksi äidiksi jokaikinen päivä.
"ÄLÄ PUSSAA LASTASI SUULLE, KOSKA SAATAT  TARTUTTAA KARIESBAKTEERIN."
"JOS TUTTI PUTOAA MAAHAN, KEITÄ SAASTUNUT TUTTI VEDESSÄ, KOSKA SIITÄ SAATTAA TULLA..."
Ainiin, mutta tuttiahan ei saa(!!) käyttää, koska se saattaa haitata imuotetta tai aiheuttaa purentavikaa.

"Perhepeti saattaa lisätä kätkytkuolemariskiä, eikun perhepeti saattaa ehkäistä kätkytkuolemariskiä"

Raskausaikana saattaa  tulla keskenmeno, jos teet tai syöt mitä vaan.
Vältä lakua. Saattaa tulla adhd,
Vältä colaa, Saattaa tulla adhd. Vältä kahvia, vältä kalaa, maksaa, joitain juustoja ja rehuja.

Koiraltasi saattaa  tulla lapsellesi bakteeri, joka viä parhaimmillaan raajat tai hengen.


Jos harjoitat sormiruokailua, joka on nyt muodissa. Mielestäni lapsellasi saattaa olla suurempi riskin hengenlähtöön kuin soseruokailijalla. (Mutta ei niin saa sanoa, koska se on nyt in)


 Ruokapuolesta olen kuullut:
Nakit ja makkarat on myrkkyä.
Kaikki viljatuotteet on myrkkyä.
Kaikki maitotuotteet on myrkkyä.
Soija, kookosrasva, marinadi...
Rypäleet on myrkkyä.
Vegaaniruokavalio on myrkkyä.
Runsaasti mansikoita ja omppoja syövien miesten siemenneste on erilaisempaa kuin muilla eikä siis hyvällä.....


No kaikki rasva on huonoo.
Rasvaton maito on ehdoton ruokajuoma. Tänä vuonna tulikin tieto, että rasvaton maito on myrkkyä.
Niinkuin kaikki sokeri.

Mä en olisi niin turhautunut, jos asiat ei menisi täydellisen ääripäästä toiseen. Joka vuosi miljoonassa eri tutkimuksessa.

Mun tutkimuksessa olen todennut, että!!!!
JOS OLET SOHVAPERUNA SAATAT   JOUTUA POLVILEIKKAUKSEEN
JOS OLET HIMOLIIKKUJA SAATAT  JOUTUA POLVILEIKKAUKSEEN
JOS OLET IHAN JOTAIN MUUTA TAI SILTÄ VÄLILTÄ SAATAT  JOUTUA POLVILEIKKAUKSEEN.

Ja osaan kertoa että:

Sinä saatat  kuolla huomenna.
Sinä saatat  saada kaupan ostoskärryistä edellisen työntäjän räkää käsiisi.
Sinä saatat  pidellä käsissä uunituoretta leipomon leipää, jossa saattaa olla sairaalabakteeri tai työntekijän pissaa. 
Sinä saatat ostaa perunapussin, jossa on rotankakkaa.



Saattaa myös olla, että hammasharjasi putoaa koiran vesikippoon


Sattaa myös olla, että tietokoneesi tarttuu korvakoruusi, koska niissä kahdessa on jotain näkymätöntä voimaa.  (kuva lavastettu, koska itse tilanteessa ei ollut kameraa kädessä)





Saatat saada järkyn päänsäryn ja tuskahien kun aloitat urasi Facekirppiksillä. Juokset katsomassa vessassa(jossa kirkkain valaistus, löytyykö pesunukkaa, haalistumaa, reikiä, kakkaa, tai ryppyjä)

Saattaa myös olla, että ne sukat vaan katoaa jos asuu mun kanssa.

Saattaa myös olla, että Funparkin reissu kutsuu koska kakkalistan tarratavoite täyttyy. Vaikket millään jaksaisi niin mentävä on "lohikäämeen kyytii"


Aina ei kannattais puuttua naapurin asioihin, joskus se kuitenkin saattaa kannattaa ja siitä saattaa saada palkinnonkin :)

Perheidenpäivä! Saattaa olla, että osalla porukasta tulee väsy ja reissu ei mene suunnitelmien mukaan. 3/5 odotti autos(unia 2/5) kun käytiin katsomassa paloauto ja keinut.




Saattaa myös olla että melkein menetät kätesi ja hampaasi kun kaadut terassilla hakiessasi näitä postilaatikkoon jätettyjä herkkuja.  JA NAAPURI OLI EHDOTTOMASTI TUPAKALLA  JA KUULI SEN TÖMÄHDYKSEN.


Ahneella on ... loppu eks je.

Hei Oikeesti. <3








Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raastan juustohöylällä sipulia leivän päälle??! siis hetkone??!

Tähän tilanteeseen havahduin. "Mitäs mä oikein teen??! " Olin reilu kaks vuotta sitte kokenut tämän saman "Mitäs mä oikein teen??!" fiiliksen, kun menin jääkaapille ja join kolme lasillista maitoa siltä seisomalta. Johan nyt. Voisko olla... Eihän ne oo viä myöhässä. Maanantaina alkaa. Eiku hetkonen. Katotaas kalenterista. Eiku ne piti alkaakin jo kaks päivää sitten. Sanon Isännälle. Ei se usko. Enhän mä oo superhedelmä. 18-vuotiaana makasin potilaspedillä yli 50-vuotiaan miesgynen tutkiessa paikkoja. Hän totesi, että sulla on kysta, iso hyvänlaatuinen kasvain oikeassa munasarjassa. Se voi itsekseen sieltä poksahtaa, se tekee tosi kipeetä ja soitat sitten tarvittaessa ambulanssia....  Ja sulla on myös monirakkulaiset munasarjat, PCO,  eli lapsia et tule todennäköisesti ainakaan luonnollisesti saamaan. ahaa, okei, kiitos tiedosta.... . . . . . . . Mä en saa lapsia ehkä ikinä. Jes. 4 vuotta tässä ajatuksessa. Isännälle oli aika vaikeaa myöntää suhteen alus

ke-la

"PIPPURI EI SAA KIUSATA ESIKKOA!" "TILITTÄÄ TÄSTÄ" (silittää tästä) vastaa Pippuri. Juu just niinhän se olikin, kas kun kukaan muu ei huomannu. Nuo majakka ja perävaunu. Niin suloisia silloin kun leikkivät sulassa sovussa. Ja silloin kun eivät. Maailman raivostuttavin pariskunta. Tämä äiti ei kerkiä laskeen kymmeneen kun menen selvittämään. Pippuri kiusaa tahallaan. Esikko vastaa fyysisesti. Kuukausi takaperin löytyi jo hampaanjälkiä molemmilta. No ei sillä. Tämä on hyvä, mutta kova koulu. Muistan isoveljeni kiristyslauseen lapsuudesta: "sä joko haet tai sä itket ja haet" esim. lihapiirakan jääkaapista :D Useimmiten hain ilman itkua. Yritin mielistellä kovin isoveljeäni, hain toveruutta ja hyväksyntää. Milloin olin harjoituskappaleena niskalenkkiä harjoiteltaessa, milloin mönkijän perässä pulkassa istumassa, milloin tekemässä "mahaplätsejä" järvenkylässä.. Kunhan vaan veli huomas. Kerran hyppäsin "selkäplätsin" niin että

kirpiää pakkausaamua.

Huomenta! Hermot oli kireellä taas tänäkin aamuna.  Vaikka aamu oli kaikinpuolin onnistunut ja onnellinen. Ensimmäinen suuri ilo oli, kun isäntä ja minä, molemmat, yhdessä, nousimme lasten kanssa, eikä vaan toinen. Siivottiinkin yhdessä. Mukavampi aloittaa päivä kun siivotaan yhdessä eilisen sotkuja. Joita ei siivota ikinä illalla. Olen nauttinut näistä pakkasaamuista. Ihanan raikasta. Ihossa se vaan näkyy heti. Kuivaa ja koppuraa ja halkeilee ja kaikki mitä joka vuosi ekoilla pakkasilla. Ja kaikilla pakkasilla ;D Ajattelin, että otan nyt oikein tälläisen rauhallisen kynttilöitä+rentoutusmusiikkia+kuppi kuumaa teetä+eilistä makaroonisalaattia-tunnelman ja täytän samalla tiskikoneen. Ja otinkin. Kaupanpäällisenä sain Pippurin kiljumaan viereen "anna, äiti, anna, äiti, anna", kun hän halusi tietokoneen itsellensä josta rentoutusmusiikki kuului. Sitten karkaan vessaan, vaivihkaa, suljen tosi hiljaa oven. 30 sekuntia ja Pippuri hakkaa ovea ja huutaa äiti avaa, äiti avaa,