Siirry pääsisältöön

ELämänpituinen Ystävyys, Kepakerholaiset.

Luonnokseni on johonkin hävinnyt joten aloitan alusta.

Usein ne -suuret kirjoitukset- jäävät kohdallani kirjoittamatta, koska haluan keskittyä sellaisiin teksteihin kunnolla ja varmistaa tekstini monesti ennen julkaisemista, etten loukkaisi ketään tekstissä mainittua.

Jos olisin kuusi vuotta sitten tiennyt kun raskauteni oli alkumetreillä, että tänäpäivänä kepakerholaisilla on 9 mukulaa niin en olisi ollut yhtään niin peloissani tulevasta.


Meitä on seitsemän typykkää.
Kaikki niin erilaisia. Mutta silti niin samanlaisia.
Suurin yhdistävä tekijä on mielestäni hyvä huumorintaju.
Yhden kepan äiti alkoi kutsumaan meitä tyttöjä ala-asteikäisinä "kertuiksi".
Se on jäänyt meille käyttöön.
Suurin osa porukasta on tuntenut toisensa jo alle kouluikäisestä.
Olemme kasvaneet aikuisiksi yhdessä.
Meillä kaikilla on ollut omat polkumme, mutta aina kun kohtaamme niin jutustelut jatkuvat siitä mihin on viimeksi jääty.

Olemme kokeneet yhdessä niin montaa asiaa. Välillä olemme hengailleet jakautuneena, mutta olemme aina lopulta palanneet yhdeksi kokonaiseksi. Olemme jopa joskus kiusanneet välillä toinen toisiamme. :D  Erot, ilot, kännit, kirosanat ja syljeskelyt, lintsaukset, yhteiset mökkireissut, festarit, naimisiinmenot, lasten syntymät, tahtomiset.. Sanotaanko, että paljon on muisteltavaa kiikkutuolissa vanhoina mummoina.


Ennen ollaan vietetty vuosittain pikkujouluja, mutta nyt on onneksi lähtenyt laajenemaan tämä käsite, nähdään ilman lapsia. Pystyy vaihtamaan ajatuksia rauhassa aikuisten kesken.;)
Juuri pari viikkoa sitten vietimme "venetsialaisia" yhden kepan mökillä. Ja heinäkuussa oli myös juhlat, nimikettä en muista.



 Kaikkea uutta ja kehittävää sitä oppiikin aikuisiällä, kun saa olla juhlistaa aikuisten kesken. Mm. Nämä naamanvaihtosovellukset älypuhelimissa.

 Tämä tais olla joku goottisovellus?
Tämä teksti on kuulemma minulle omistettu

Lisää naamanvaihtoja.


Muutama päivä ennen Pippurin syntymää, Minni valmistujaisissa





Pippurin ristiäiset

Pippurin ekoja "kunnon" askeleita kepasyndeillä.

vappupaardeja ala-asteella

Minni 12v ja ekoja meikkailuja

Tyttöjen mökkireissua

Ysien tanssit

Rantasaunalla tanssia

Pellekeikkaa

koulun sukset olivat kovilla meidän käytössä

*******************************************************
Halloween ja pilapuhelut









Helsinkicity ja Power Mover


Päästiin kuudennelta luokalta

Lisää koulun vappujuhlia

Liikuntaleirit

Pikkujoulut





tanssiharkat, Princessan vai dazen tahtiin


********************************************************************************










***********************************************************************





Maalaustalkoot meillä!



Kuvia on sadoittain albumeissa. Jos haluan julkaista tekstin niin se tarvitsee tehdä nyt ennenkuin lapset heräävät, joten kuvasaldo jääköön näin pieneksi ;)

 Nyt meillä on kepojen wasabiryhmässä uutena innostuksena ääniviestit.
Ja isona suunnitelmana on tehdä yhteinen viikonloppureissu  ulkomaillev. 2018  kun täytämme 30!
(tosin siinä on se riski, että joku on taaaaas paksuna eikä onnistuta saamaan porukkaa kokonaan. Mun osalta silti 100pros varmuus osallistumisesta ;D )


Hei nautitaan siitä, että saadaan pitää ympärillämme niinkin hienoja ihmisiä kuin ystävät  ja ne tykkää susta just sellaisena ku oot; kaikkine kummallisuuksines <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raastan juustohöylällä sipulia leivän päälle??! siis hetkone??!

Tähän tilanteeseen havahduin. "Mitäs mä oikein teen??! " Olin reilu kaks vuotta sitte kokenut tämän saman "Mitäs mä oikein teen??!" fiiliksen, kun menin jääkaapille ja join kolme lasillista maitoa siltä seisomalta. Johan nyt. Voisko olla... Eihän ne oo viä myöhässä. Maanantaina alkaa. Eiku hetkonen. Katotaas kalenterista. Eiku ne piti alkaakin jo kaks päivää sitten. Sanon Isännälle. Ei se usko. Enhän mä oo superhedelmä. 18-vuotiaana makasin potilaspedillä yli 50-vuotiaan miesgynen tutkiessa paikkoja. Hän totesi, että sulla on kysta, iso hyvänlaatuinen kasvain oikeassa munasarjassa. Se voi itsekseen sieltä poksahtaa, se tekee tosi kipeetä ja soitat sitten tarvittaessa ambulanssia....  Ja sulla on myös monirakkulaiset munasarjat, PCO,  eli lapsia et tule todennäköisesti ainakaan luonnollisesti saamaan. ahaa, okei, kiitos tiedosta.... . . . . . . . Mä en saa lapsia ehkä ikinä. Jes. 4 vuotta tässä ajatuksessa. Isännälle oli aika vaikeaa myöntää suhteen alus

ke-la

"PIPPURI EI SAA KIUSATA ESIKKOA!" "TILITTÄÄ TÄSTÄ" (silittää tästä) vastaa Pippuri. Juu just niinhän se olikin, kas kun kukaan muu ei huomannu. Nuo majakka ja perävaunu. Niin suloisia silloin kun leikkivät sulassa sovussa. Ja silloin kun eivät. Maailman raivostuttavin pariskunta. Tämä äiti ei kerkiä laskeen kymmeneen kun menen selvittämään. Pippuri kiusaa tahallaan. Esikko vastaa fyysisesti. Kuukausi takaperin löytyi jo hampaanjälkiä molemmilta. No ei sillä. Tämä on hyvä, mutta kova koulu. Muistan isoveljeni kiristyslauseen lapsuudesta: "sä joko haet tai sä itket ja haet" esim. lihapiirakan jääkaapista :D Useimmiten hain ilman itkua. Yritin mielistellä kovin isoveljeäni, hain toveruutta ja hyväksyntää. Milloin olin harjoituskappaleena niskalenkkiä harjoiteltaessa, milloin mönkijän perässä pulkassa istumassa, milloin tekemässä "mahaplätsejä" järvenkylässä.. Kunhan vaan veli huomas. Kerran hyppäsin "selkäplätsin" niin että

kirpiää pakkausaamua.

Huomenta! Hermot oli kireellä taas tänäkin aamuna.  Vaikka aamu oli kaikinpuolin onnistunut ja onnellinen. Ensimmäinen suuri ilo oli, kun isäntä ja minä, molemmat, yhdessä, nousimme lasten kanssa, eikä vaan toinen. Siivottiinkin yhdessä. Mukavampi aloittaa päivä kun siivotaan yhdessä eilisen sotkuja. Joita ei siivota ikinä illalla. Olen nauttinut näistä pakkasaamuista. Ihanan raikasta. Ihossa se vaan näkyy heti. Kuivaa ja koppuraa ja halkeilee ja kaikki mitä joka vuosi ekoilla pakkasilla. Ja kaikilla pakkasilla ;D Ajattelin, että otan nyt oikein tälläisen rauhallisen kynttilöitä+rentoutusmusiikkia+kuppi kuumaa teetä+eilistä makaroonisalaattia-tunnelman ja täytän samalla tiskikoneen. Ja otinkin. Kaupanpäällisenä sain Pippurin kiljumaan viereen "anna, äiti, anna, äiti, anna", kun hän halusi tietokoneen itsellensä josta rentoutusmusiikki kuului. Sitten karkaan vessaan, vaivihkaa, suljen tosi hiljaa oven. 30 sekuntia ja Pippuri hakkaa ovea ja huutaa äiti avaa, äiti avaa,