Siirry pääsisältöön

Istun pyykkikorissa imettämässä

Istun pyykkikorissa imettämässä

En aina jaksaisi näitä -väärinajattelevia- aivojani.

Sitä, että on ihan ok istahtaa eteisessä majailevaan , olohuoneeseen matkalla olevaan, pyykkikoriin imettämään, kun Pippuri haluaa samalla tuoda palloja terassilta sisälle näytille. Yksi kerrallaan. Kaksitoista kertaa. Varmistaen että olen hetkessä mukana. Jokaisen pallon kohdalla, sanoen enkun kielellä värin.  (Youtubesta ei ole pelkästään haittaa )


Maanantai ja tiistai!


Mukavia päiviä olleet molemmat. Aamuisin on väsyttänyt todella todella paljon, ei ois millään jaksanut nousta. Ja kun me ollaan Isännän kanssa molemmat aamu-unisia niin siitä tulee napistua jokaikinen aamu kumpi nousee lasten kanssa. :D
Ma oltiin vaan aamupäivä kotona, Isäntä yllätti ja tuli jo kahdelta kotiin!:) käytiin siskon rannasssa uimassa ja haettiin tallista "peräkärry" pyörään.
Käytiin tokmannilta hakemassa ötökkäverkkoa oveen jq sen kuuli kyllä kaikki muutkin kaupassa asioineet. Vauva oli hiljaa, mutta Pippurihalusi suklaata siinä heti nyt.. Punasteluksi meni taas.

Ti mentiin heti aamusta kylään. Ja käytiin vielä Heiskan puistossa:)

Ke eli tänään mentiin aamusta siskon rantaan, ja pallo karkasi. Yritin sitä pelastaa mutta myöhästyin! Pallokaupoille joudutaan! ( sori H ja L)  ;((
Ristiäiseväät pikkuhiljaa syöty. Oli mulla iso urakka! Huh,

Tein listan jossa jokaiselle arkipäivälle oltaisiin kutsuttu vauvaa eri nimeltä ja näin oltaisiin saatu tuntumaa mikä on paras. Kuten kaikki muutkin listat, tämäkin jäi toteutumatta... ;) huomatkaa Dora-seikkalija piirros.


Isäntä osti pihakukkasen. Kuvaa ottaessa muistin etten ole kastellut sitä vielä kertaakaan.

Mamma ja Pappa toivat lapsille pöydän ja tuolit. Näiden olisi tarkoitus päätyä leikkimökkiin joka on luvattu synttärilahjaksi lapsille. Kimppalahjana tarkoitus hankkia :)

Ostin Pippurille potkupyörän. Näyttää vaan siltä että on vielä himpun verran iso :/


Laitoin roskalavakirpulle ilmon runkopatjoista, että jos jonkun lemmikki vaikka tarvisi. Mainitsin myös, että lapsi on pissannut niihin. Ei kukaan huolinut, niin otinkin takaisin omaan käyttöön. Tuohon vielä vaihtolavat ja tyynyt niin menee tämän kesän ja sen jälkeen voi heittää kaatsille! Samoin roskislavatavarasta pidin tuon pitsiverhon pätkän ja laitoin lasioveen. Talkkari laittoin karmit oveen, maalia vähän pintaan niin hyvä on :)

Laulua en saanut vauvalle tässä välissä väsättyä niin kirjoitin kirjeen. Ehkä tästä vielä syntyy laulu, koska laulu säilyy mutta tämä paperinpala katoaa vielä moneen kertaan.

Olkkarin voi siirtää terassille lämpöisinä päivinä :)




Mahtava puumaja lasten pikkuserkuilla!  :)



Sain siskoltani ballerinat. Ne pirulaiset vaan hakevat vielä paikkaansa. Oikeaan jalkaan meinaa tehdä väkisin rakkoa. Eli kotosalla mennään tällä pariskunnalla nää välit kun palaudutaan kivusta. :)


Meidän auringonpalvoja. Joutuu tarkistaan kulkeeko se henkikulta vielä vaiko eikö :)






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raastan juustohöylällä sipulia leivän päälle??! siis hetkone??!

Tähän tilanteeseen havahduin. "Mitäs mä oikein teen??! " Olin reilu kaks vuotta sitte kokenut tämän saman "Mitäs mä oikein teen??!" fiiliksen, kun menin jääkaapille ja join kolme lasillista maitoa siltä seisomalta. Johan nyt. Voisko olla... Eihän ne oo viä myöhässä. Maanantaina alkaa. Eiku hetkonen. Katotaas kalenterista. Eiku ne piti alkaakin jo kaks päivää sitten. Sanon Isännälle. Ei se usko. Enhän mä oo superhedelmä. 18-vuotiaana makasin potilaspedillä yli 50-vuotiaan miesgynen tutkiessa paikkoja. Hän totesi, että sulla on kysta, iso hyvänlaatuinen kasvain oikeassa munasarjassa. Se voi itsekseen sieltä poksahtaa, se tekee tosi kipeetä ja soitat sitten tarvittaessa ambulanssia....  Ja sulla on myös monirakkulaiset munasarjat, PCO,  eli lapsia et tule todennäköisesti ainakaan luonnollisesti saamaan. ahaa, okei, kiitos tiedosta.... . . . . . . . Mä en saa lapsia ehkä ikinä. Jes. 4 vuotta tässä ajatuksessa. Isännälle oli aika vaikeaa myöntää suhteen alus

ke-la

"PIPPURI EI SAA KIUSATA ESIKKOA!" "TILITTÄÄ TÄSTÄ" (silittää tästä) vastaa Pippuri. Juu just niinhän se olikin, kas kun kukaan muu ei huomannu. Nuo majakka ja perävaunu. Niin suloisia silloin kun leikkivät sulassa sovussa. Ja silloin kun eivät. Maailman raivostuttavin pariskunta. Tämä äiti ei kerkiä laskeen kymmeneen kun menen selvittämään. Pippuri kiusaa tahallaan. Esikko vastaa fyysisesti. Kuukausi takaperin löytyi jo hampaanjälkiä molemmilta. No ei sillä. Tämä on hyvä, mutta kova koulu. Muistan isoveljeni kiristyslauseen lapsuudesta: "sä joko haet tai sä itket ja haet" esim. lihapiirakan jääkaapista :D Useimmiten hain ilman itkua. Yritin mielistellä kovin isoveljeäni, hain toveruutta ja hyväksyntää. Milloin olin harjoituskappaleena niskalenkkiä harjoiteltaessa, milloin mönkijän perässä pulkassa istumassa, milloin tekemässä "mahaplätsejä" järvenkylässä.. Kunhan vaan veli huomas. Kerran hyppäsin "selkäplätsin" niin että

kirpiää pakkausaamua.

Huomenta! Hermot oli kireellä taas tänäkin aamuna.  Vaikka aamu oli kaikinpuolin onnistunut ja onnellinen. Ensimmäinen suuri ilo oli, kun isäntä ja minä, molemmat, yhdessä, nousimme lasten kanssa, eikä vaan toinen. Siivottiinkin yhdessä. Mukavampi aloittaa päivä kun siivotaan yhdessä eilisen sotkuja. Joita ei siivota ikinä illalla. Olen nauttinut näistä pakkasaamuista. Ihanan raikasta. Ihossa se vaan näkyy heti. Kuivaa ja koppuraa ja halkeilee ja kaikki mitä joka vuosi ekoilla pakkasilla. Ja kaikilla pakkasilla ;D Ajattelin, että otan nyt oikein tälläisen rauhallisen kynttilöitä+rentoutusmusiikkia+kuppi kuumaa teetä+eilistä makaroonisalaattia-tunnelman ja täytän samalla tiskikoneen. Ja otinkin. Kaupanpäällisenä sain Pippurin kiljumaan viereen "anna, äiti, anna, äiti, anna", kun hän halusi tietokoneen itsellensä josta rentoutusmusiikki kuului. Sitten karkaan vessaan, vaivihkaa, suljen tosi hiljaa oven. 30 sekuntia ja Pippuri hakkaa ovea ja huutaa äiti avaa, äiti avaa,