Siirry pääsisältöön

Ihanasti treffeillä.

Rakas pikkusiskoni oli ehdottanut siipalleen että tehdään jotain hyvää. Vahditaan lapsia.
Meidän lapsia. Lauantaina. Siispä pääsen treffeille!! :) En uskaltanut kuitenkaan tehdä suurempia suunnitelmia.
Puin helmikaulakorun kaulaan ja kirjoitin isännälle että mihin mennään tänään?
Ajattelin kyllä että iso city tuskin kutsuu,  mutta jos kävisi edes paikallisessa ravintolassa pizzalla kiireettömästi, koska meillä oli firmoilla hommia ja vähän ajattelin että osuuko rästihommien tekeminen nyt näille "treffeille".
 Isäntä vastas että: "mennään vaikka sinne ikaalisiin viemään pakulla niitä romuja..
smilehymiö

Meinasin vastata että: "jee, kuinka maltan odottaa!! " tai että "jee, käydäänkö sen jälkeen jossain syömässä" tai "jee, mä rakastan tätä yrittäjäelämää"

En vastannut mitään vaan odotin että Isäntä saapuu kotiin. Olihan munkin sydämellä ne rästihommat painamassa ja oikeasti odotin vaan sitä, että saa kerrankin tehdä kiireettömästi sen kaiken ilman "enkä halua" "tätä tätä" "ei saa koskea" "haluan punaisen tikkarin" -jatkuvaa kommenttitulvaa korvissani.

Isäntä tuli kotiin ja laitettiin lapset päikkäreille. Itekin otin lepoa ja kun lapsenvahdit saapuivat lähdettiin kiireenvilkkaa Isännän kanssa ulos, jotta säästyttäisiin isommalta draamalta.(jos Pippuri olisikin herännyt ja nähnyt tämän poistumisyrityksen, niin draamaa olisi seurannut isolla D:llä)

Otin mukaani pinkin toppahaalarin, meikit, harjan ja normaalin takin. Vähän vielä elättelin toiveita että suuntana ei olisi Ikaalinen vaan Tampere ja joku kiva ravintola. Noup.
Eikun pakettiauton hakuun ja sinne -17 asteeseen istumaan ja odottaan että lämpenee. Auto lämpenee.. :)

Ensimmäinen kinastelun aihe oli, tarvitseeko -17 asteella hanskoja... Loppuviimeksi ei tarvinnut.



Seuraavaksi mietin, että katkeeko ripset kun niitä taivuttelee siellä pakkasilmassa. Ei katkennut.


Ikaalisissa isäntä ajoi kotipizzan ohi. Ei ollut kuulemma nälkä. Mulla luonnollisesti oli, koska olen raskaana ja treffeillä. Isäntä sanoi että mennään sen jälkeen kun hommat on tehty. Sanoin että se on sitten niin että sinäkään et vedä ainuttakaan tupakkaa tällävälin...! Pakettiauto kääntyi takaisin kohti kotipizzaa... Kunnes isäntä olikin menossa Subwaylle päin.?! Tein jo mielessäni leivän valmiiksi ja tyydyin subiin. Sitten kuitenkin isäntä kääntyi takaisin kotipizzalle päin ja hermostuin siitä etten saakaan nyt sitä subia kun 5 sekuntia olin kuvitellut saavani kotzonen sijaan.  Isäntä jäi autolle korjaamaan auton mankkaa. Minä ostin pizzanodottelupullan. Joka oli isompi kuin Isännän lompakko.



Isäntä sai mankan korjattua ja "fiilisteltiin" radio Novaa,, , , ,.,.,,.


Meidän "neljäs lapsi". Käydään aika harvakseltaan liikkeellä, mutta meillä on siellä niin hyvä liikkeenhoitaja Tomppa ja viikonlopputyöntekijänä mun pikkuveikka Toni, ettei tarvitse kantaa huolta. Saadaan keskittyä kahden (kohta kolmen) ihmislapsen kasvattamiseen ja Isäntä saa olla Hämeenkyrön liikkeellä.













 Isäntä sai lajitella lasten toppahanskoja ja minä kirjasin johtajantuolista.. (No kyllä mäkin jotain tein, mutta jonkin verran supisteli(?) että piti välillä ottaa iisisti.)






 Hommat saatiin tehtyä. Minä laitoin hupun päähän pakkaseen palatessani ja löysin sielä Esikon sähköjunan.

Sitten mentiin Hämeekyrön liikkeelle Melballe. 
Unohdettiin tietysti vaaterekki Ikaalisiin, joten hommat jäi kesken.

Tietokoneen työpöydällä odottelee kummitädin joululahjakuva joka painetaan mukiin.. . . Ehkä ens jouluksi sitten? <3

Ajattelin, että saisin tulostettua omia kuvia rauhassa, mutta en löytänyt muistikorttia jossa juur ne kuvat olisivat olleet. Isäntä pyöri levottomana kuin vinkatakseen, että ei välttämättä jaksaisi enää olla työmaallansa lauantaina 19:30. Kun on siellä kuusi päivää viikosta muutenkin.


Treffit päättyivät, mihinkäs muualle kuin S-markettiin. Sieltä vähän herkkuja ja kotiin kiitellen.  :))


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raastan juustohöylällä sipulia leivän päälle??! siis hetkone??!

Tähän tilanteeseen havahduin. "Mitäs mä oikein teen??! " Olin reilu kaks vuotta sitte kokenut tämän saman "Mitäs mä oikein teen??!" fiiliksen, kun menin jääkaapille ja join kolme lasillista maitoa siltä seisomalta. Johan nyt. Voisko olla... Eihän ne oo viä myöhässä. Maanantaina alkaa. Eiku hetkonen. Katotaas kalenterista. Eiku ne piti alkaakin jo kaks päivää sitten. Sanon Isännälle. Ei se usko. Enhän mä oo superhedelmä. 18-vuotiaana makasin potilaspedillä yli 50-vuotiaan miesgynen tutkiessa paikkoja. Hän totesi, että sulla on kysta, iso hyvänlaatuinen kasvain oikeassa munasarjassa. Se voi itsekseen sieltä poksahtaa, se tekee tosi kipeetä ja soitat sitten tarvittaessa ambulanssia....  Ja sulla on myös monirakkulaiset munasarjat, PCO,  eli lapsia et tule todennäköisesti ainakaan luonnollisesti saamaan. ahaa, okei, kiitos tiedosta.... . . . . . . . Mä en saa lapsia ehkä ikinä. Jes. 4 vuotta tässä ajatuksessa. Isännälle oli aika vaikeaa myöntää suhteen alus

ke-la

"PIPPURI EI SAA KIUSATA ESIKKOA!" "TILITTÄÄ TÄSTÄ" (silittää tästä) vastaa Pippuri. Juu just niinhän se olikin, kas kun kukaan muu ei huomannu. Nuo majakka ja perävaunu. Niin suloisia silloin kun leikkivät sulassa sovussa. Ja silloin kun eivät. Maailman raivostuttavin pariskunta. Tämä äiti ei kerkiä laskeen kymmeneen kun menen selvittämään. Pippuri kiusaa tahallaan. Esikko vastaa fyysisesti. Kuukausi takaperin löytyi jo hampaanjälkiä molemmilta. No ei sillä. Tämä on hyvä, mutta kova koulu. Muistan isoveljeni kiristyslauseen lapsuudesta: "sä joko haet tai sä itket ja haet" esim. lihapiirakan jääkaapista :D Useimmiten hain ilman itkua. Yritin mielistellä kovin isoveljeäni, hain toveruutta ja hyväksyntää. Milloin olin harjoituskappaleena niskalenkkiä harjoiteltaessa, milloin mönkijän perässä pulkassa istumassa, milloin tekemässä "mahaplätsejä" järvenkylässä.. Kunhan vaan veli huomas. Kerran hyppäsin "selkäplätsin" niin että

kirpiää pakkausaamua.

Huomenta! Hermot oli kireellä taas tänäkin aamuna.  Vaikka aamu oli kaikinpuolin onnistunut ja onnellinen. Ensimmäinen suuri ilo oli, kun isäntä ja minä, molemmat, yhdessä, nousimme lasten kanssa, eikä vaan toinen. Siivottiinkin yhdessä. Mukavampi aloittaa päivä kun siivotaan yhdessä eilisen sotkuja. Joita ei siivota ikinä illalla. Olen nauttinut näistä pakkasaamuista. Ihanan raikasta. Ihossa se vaan näkyy heti. Kuivaa ja koppuraa ja halkeilee ja kaikki mitä joka vuosi ekoilla pakkasilla. Ja kaikilla pakkasilla ;D Ajattelin, että otan nyt oikein tälläisen rauhallisen kynttilöitä+rentoutusmusiikkia+kuppi kuumaa teetä+eilistä makaroonisalaattia-tunnelman ja täytän samalla tiskikoneen. Ja otinkin. Kaupanpäällisenä sain Pippurin kiljumaan viereen "anna, äiti, anna, äiti, anna", kun hän halusi tietokoneen itsellensä josta rentoutusmusiikki kuului. Sitten karkaan vessaan, vaivihkaa, suljen tosi hiljaa oven. 30 sekuntia ja Pippuri hakkaa ovea ja huutaa äiti avaa, äiti avaa,